Welkom bij:

Waddinxveen Wandelt

De 24e Waddinxveense Wandelvierdaagse,
die gepland stond voor 9 tot en met 12 juni 2020, gaat niet door.

De voorbereidingen voor de avondvierdaagse zijn al geruime tijd geleden opgestart.
De ontwikkelingen rond het coronavirus en de maatregelen hierop die door de overheid genomen zijn, gooien nu echter roet in het eten. De gezondheidsrisico's voor het evenement zijn te hoog. Hierdoor hebben we als comité besloten om Waddinxveen Wandelt dit jaar niet door te laten gaan.


Namens het comité Waddinxveen Wandelt betreuren we de situatie zeer. Ook voor alle vrijwilligers die zich jaarlijks met veel plezier en toewijding inzetten is het een grote teleurstelling. Onder de gegeven omstandigheden is het echter niet langer mogelijk de voorbereidingen voor dit evenement op een verantwoorde wijze te organiseren.

De 24e Waddinxveense Wandelvierdaagse zal volgend jaar weer gehouden worden. We lopen dan van 8 tot en met 11 juni 2021.

We hopen jullie dan aan de start weer te kunnen begroeten!
24e Waddinxveense Wandelvierdaagse

WADDINXVEEN - Na de zeer geslaagde 23e editie van de Waddinxveense Wandelvierdaagse, zijn we inmiddels alweer gestart met de voorbereidingen van alweer de 24e editie.

Deze wordt gehouden van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juni 2020.


Start alle dagen om 18.00 uur. Uitgezonderd start 5 km op vrijdag om 18.30 uur.

De steeds groter wordende woonwijk 't Suyt zal weer van alle kanten bekeken worden. Daarnaast zullen we ook nieuwe routes door de Triangel wandelen en zal de 10 km via het nieuwe station "Waddinxveen Triangel" doorsteken richting Waddinxveen Zuid. Zo ontdekt u, als wandelaar, misschien een nieuw deel van Waddinxveen. Ben je nieuw in Waddinxveen komen wonen? Dan is dit wellicht de manier om Waddinxveen al wandelend te leren kennen. Voor komende jaren houden we natuurlijk de andere ontwikkelingen in Waddinxveen voor nog aantrekkelijker wandelplezier.

Aan de laatste wandeltocht hebben weer veel wandelaars uit Waddinxveen en de wijde omgeving deelgenomen. Naar schatting hebben ca 2500 mensen mee gelopen, waarvan er ca 1600 betalende deelnemers waren. De overige mensen waren begeleiding vanuit de scholen. Als u nog eens terug wilt kijken naar de foto's kunt u die vinden door hier te klikken. Tevens zijn deze te vinden op
Facebook.

Vanwege het Europees Kampioenschap waar het Nederlands elftal aan deel zal nemen zal de intocht op vrijdag 12 juni in het thema staan van dit EK. Het thema is daardoor: "Oranje".

De inschrijving voor de 24e editie vindt plaats in de commissiekamer bij ccv Be Fair, Toernooiweg 101 op:
- dinsdag 19 mei (van 19.00 uur tot 21.00 uur)
- dinsdag 26 mei (van 19.00 uur tot 21.00 uur)
- dinsdag 9 juni (van 17.00 uur tot 18.00 uur) de na-inschrijving.

De inschrijving kan dit jaar ook weer digitaal. Het inschrijfformulier is te vinden op de website van Waddinxveen Wandelt en kan daar ingevuld worden. De inschrijfgelden kunnen worden overgemaakt naar rekening NL51 RABO 036.68.67.105 van de Rabobank ten name van Waddinxveen Wandelt onder vermelding van uw groepsnaam.

Alvast veel plezier toegewenst met de voorbereiding en we zien jullie graag aan de start op dinsdag 9 juni 2020.

Namens het Comité Waddinxveen Wandelt,

Remco Poot
Voorzitter

 

Volg ons op Facebook

 Vind jij lopen ook zo leuk en zou je hier graag wat meer mee willen doen?
(Klik dan hier voor meer informatie en meld je aan bij Sportclub Antilope)

   

 

 Wij staan ook vermeld op de Startpagina dochter: http://4daagse.startpagina.nl